Ski paket - Bled, Hotel Krim

Slovenija

Pregled putovanja

Hotel Krim smješten je u centru Bleda, 100 metara od jezera i u blizini sportskog kompleksa. Hotelske sobe uključuju balkon, kupaonicu, telefon, TV sa satelitskim programima i mogućnost pristupa internetu. Hotel nudi 2 restorana te aperitiv i lounge bar.

Gosti mogu koristiti zajedničku prostoriju s TV-om velikog ekrana te saunu, solarij i masažne tretmane.

U sklopu objekta smješteno je i parkiralište. Mogućnost parkiranja ovisi o raspoloživosti. Iskoristite i GRATIS SKI BUS za skijališta


Skijalište Krvavec
Skijalište Krvavec se nalazi u Općini Cerklje Na Gorenjskem. Od glavnog grada Ljubljane je udaljeno 25 km i ujedno je najbliže skijalište međunarodnoj zračnoj luci u Europi (Brnik 8 km).
Skijaški centar s najljepšim pogledom ima odlično uređene skijaške staze na nadmorskoj visini od 1450 m do 1971 m, što pruža odlične uvjete za skijanje na prirodnom i kompaktnom snijegu. Nudi 30 km odlično uređenih skijaških staza te jamči 100 skijaških dana u svakoj sezoni. Staze su dinamične, po težini raznolike, primjerene kako za rekreativne i profesionalne skijaše, tako i za skijaše početnike.

Skijalište Vogel
Vogel je jedno rijetko skijalište gdje možete skijati na prirodnom snijegu do sredine aprila. Pošto je Vogel sastavni dio prve gorske barikade iznad jadranskog mora padne na njemu puno više snjega nego drugdje u Alpama. Visokogorski ambient te iznimno lijepi pogledi na okolicu daju tom skijalištu oš poseban čar. Unatoč veličanstvenoj prirodi koja ga okružuje skijalište nije jako zahtjevno i pogodno je i za skijaše početnike.
Izjava o kolačićima Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete koristiti stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti neće biti dostupne. Više o kolačićima
Razumijem