Nova godina u hotelu Duga Uvala

Hrvatska

Pregled putovanja

1. dan 30.12. ŽUPANJA - VINKOVCI – ĐAKOVO – SLAVONSKI BROD – POŽEGA – NOVA GRADIŠKA – ZAGREB  –  DUGA UVALA
Polazak iz Županje, Vinkovaca, Đakova, Slavonskog Broda, Požege, Nove Gradiške i Zagreba u jutarnjim satima. Ugodna vožnja visoko turističkim autobusom uz povremeno zaustavljanje za odmor i osvježenje. Dolazak u hotel. Hotel Duga Uvala (ex Croatia) sagrađen je po projektu akademika Mutnjakovića. Jedinstven, raskošan stil obiluje detaljima i ukrasima od drva i kamena. Besplatno korištenje Interneta, satelitske televizije, unutarnjeg bazena i dvorane za vježbanje. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Večera.

2. dan 31.12. IZLET U LABIN. DOČEK NOVE GODINE 
Doručak. Izlet u Labin: slikoviti srednjovjekovni gradić koji se nalazi na brežuljku visokom 320 m i koji nudi predivan pogled na Istru gdje ćemo degustirati maslinovo ulje. Labin je još od ilirskih vremena služio kao pouzdana tvrđava. Razgled grada uz stručnog vodiča. 
Posjet Stanciji „NEGRI“ Trget (masliniku) i Art-Gastro Galeriji „NEGRI“ Labin.
Stancija „Negri“ smještena je lokaciji Brgod (Trget) na brežuljku iznad Raškog zaljeva, udaljena je 6 kilometara od Labina (10 km od Rapca). Prvi maslinici se nalaze na toj prekrasnoj lokaciji, koju ćemo posjetiti, uz kratko predavanje, o osnovnim pitanjima vezanim za uzgoj, sorte maslina i radovima koji se moraju obaviti kako bi se dobilo svjetski kvalitetno maslinovo ulje, ulje koje ćemo kasnije i degustirati u Gastro galeriji u Labinu. Art-Gastro Galerija se nalazi u povijesnoj palači „Negri“. U sklopu galerije nalazi se  trgovina ekstradjevičanskog ulja NEGRI, kvalitetnog vina NEGRI i likera NEGRI. Prostor je dodatno oplemenjen izložbenim postavom umjetničkih djela akademske umjetnice Anesse Alagić Negri. 
Povratak u hotel. Novogodišnja večera uz živu glazbu. SRETNA NOVA GODINA!

3. dan 01.01. DUGA UVALA  –  ZAGREB – NOVA GRADIŠKA – POŽEGA – SLAVONSKI BROD – ĐAKOVO – VINKOVCI – ŽUPANJA 
Doručak. Odjava iz hotela. Povratak u smjeru Zagreba, Nove Gradiške, Požege, Slavonskog Broda, Đakova, Vinkovaca i Županje uz kraća zaustavljanja. Planirani dolazak u poslijepodnevnim satima.

Razumijem Izjava o kolačićima Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete koristiti stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti neće biti dostupne. Više o kolačićima